PESUAINEET

Macserien pesuaineet ammattikäyttöön

TUOTEVALIKOIMAAN

Macserien on vuodesta 1989 lähtien kehittänyt ja valmistanut supertiivistettyjä pesuaineita. Supertiivisteet eivät sisällä vettä vaan vesi lisätään tiivisteeseen asiakkaan luona käyttövalmiiksi pesuaineeksi. Macserien tuotevalikoima sisältää yli 900 eri pesuainetta.

Miksi valita Macserien? Miksi käyttää supertiivistettä?

Macserien on vuodesta 1989 lähtien kehittänyt ja valmistanut supertiivistettyjä pesuaineita.
Macserienillä on täydellinen pesuaineiden tuotevalikoima kaikenlaisten tilojen siivoukseen ja pesuun. Macserien tuotevalikoima sisältää yli 900 eri pesuainetta.

Yleispesuaineet pintojen puhdistukseen kuten lattiat, seinät, tasot ja märät tilat. Pesuaineita on valmiina käyttöliuoksena, tiivisteenä tai supertiivisteenä.

Macserien supertiivisteet eivät sisällä lainkaan vettä vaan vesi lisätään tiivisteeseen paikan päällä. Käyttövalmiiksi laimentaminen tapahtuu vasta kohteessa, kunhan vettä vain on saatavilla. Etukäteen valmiiksi laimennettuja painavia pesuainekanistereita ei tarvitse varastoida tai kuljetella.

Esimerkiksi siivouksessa käytettävästä yhdestä litrasta supertiivistettä saadaan 200 kpl litran pesuainepulloja valmista käyttöliuosta. Laimennussuhde on 1:200.

Toimitamme täydellisen tuotevalikoiman puhdistusaineita henkilöautojen, linja-autojen, kuorma-autojen ja junien pesuun ja puhdistukseen. Asiakkaana ovat mm. Volvo, Nobina, Bomardier, Alstom.

Ajoneuvopesussa käytetään supertiivistettä johon vesi lisätään vasta pesun yhteydessä pesuainesekoittajan avulla. Pesuainetta tarvitaan suhteessa veteen vähän. Ainoastaan 20 litrasta tiivisteitä saadaan yhteensä 4500 litraa valmista käyttöliuosta. Tällä menetelmällä saavutetaan huomattavia etuja kun valmiiksi laimennettuja isoja pesuainetynnyreitä ei tarvitse kuljetella eikä varastoida.

LATAA LIITE TÄSTÄ: Pesuaineiden käyttökohteet
LATAA LIITE TÄSTÄ: Supertiivisteen laimennusopas
LATAA LIITE TÄSTÄ: Supertiiviste esite

Käyttövalmiin ajoneuvojen pesuaineliuoksen PH on 7, eikä pesuaine rasita maalipintoja. Kaksi tunnetuimista erikoispesuaineista ovat PrickBort ja PrickFritt, jotka poistavat hankalan asfalttipien autojen pinnoista. Molemmat pesuaineet toimivat sekä kuivalla että märällä pinnalla. PrickBort on pohjoismaiden myydyin pienpoistoaine ja Ruotsin SVT:n testivoittaja jo vuodesta 2008.

Toimitamme automaattisia supertiivisteiden annostelulaitteita tarkan annostelun ja mahdollisimman vähäisen kemikaalin käytön varmistamiseksi.
Ajoneuvopesukoneet ja pesupaikat voidaan varustaa myös älykkäällä puhdasta vettä säästävällä vedenkierrätyksellä, jolloin ympäristörasitus jää mahdollisimman pieneksi ja kustannuksia säästyy. Kts. lisää Imutecin vedenkierrätyksestä: täältä.

Macserien pesuaineet sopivat ajoneuvojen harjapesukoneisiin, painepesureihin ja autojen käsipesuun.

Macserien supertiivisteet eivät vaadi lämmintä säilytystilaa koska ne eivät jäädy. Kaikista pesuaineista on suomen-, ja ruotsinkieliset käyttöturvallisuustiedotteet. Macserien on ollut jo vuodesta 2004 lähtien ollut sertifioitu standardien ISO 14001:1996 ja 9001:2000 mukaan.

Macserien valmistajan verkkosivut.


Mitä tarjoamme?