Kohdepoistolaite A2000KP

Pöly on terveydelle haitallista. Etenkin työmailla sille altistuminen on vakava terveysriski. Imu-Tec Oy:llä paneuduimme asiaan tosissaan ja kehitimme uuden A2000KP kohdepoistolaitteen myös isoille laastimäärille ja pölylle. Tästä hyötyvät paitsi rakennustyöntekijät myös loppukäyttäjät.

2019-2-5

Laastipöly, pölynhallinta, alipaineistaja

Pölyhiukkanen on fyysisesti pieni, mutta terveyshaittana valtavan suuri. Vaaralliseksi pölyn tekee se, että sen aiheuttamat vahingot havaitaan yleensä liian myöhään.

Mihin kohdepoistolaitetta a2000KP tarvitaan rakennustyömailla?

Kun rakennustyömaalla säkeistä kaadetaan tasoitusaine sekoitussaaviin, laastipölyä nousee pakostakin ilmaan ennenkuin se sekoittuu veden kanssa. Asettamalla kohdepoistolaite A2000KP:n saavin viereen, saadaan pöly keuhkojen sijasta suodattimiin. Samalla pysyy myös työmaan ilma puhtaampana kohdepoistolaitteen avulla.

Kohdepoistolaitteen A2000KP:n avulla suodatamme hienojakoisen leijuvan pölyn Hepa H13 suodattimella 99,997%:sti hiukkaskoolle joka on vain 0,3µm. Tätä isommat pölyhiukkaset suodattuvat 100%:sti.

Kohdepoistolaitetta voi pitää päällä myös laastisekoituksen jälkeen A2000KP suodattaa myös rakennuksen sisällä leijuvan kivipölyn.

A2000 kuljetusasennossa