VEDENKIERRÄTYS

Vedenkierrätys ja puhdistus

TUOTEVALIKOIMAAN

Vedenkierrätyksellä voidaan vähentää pesukoneissa ja varikoilla käytettävän veden kulutusta merkittävästi. Samalla säästetään merkittävästi kustannuksissa ja ympäristön kuormitus pienenee.

Käytetty pesuvesi on mahdollista kierrättää 80 prosenttisesti takaisin pesukiertoon. Pesuveden ei tarvitse olla juomakelpoista kun pestään likaista ajoneuvoa.

Vasta viimeisessä huuhteluvaiheessa käytetään puhdasta juomakelpoista vettä, joka on noin 20 prosenttia pesussa käytetystä kokonaisvesimäärästä.

Vedenkierrätysjärjestelmää voi laajentaa Vacudest vedenpuhdistusjärjestelmällä, jonka avulla on mahdollista palauttaa 100 prosenttia pesuvedestä takaisin pesukoneeseen. Järjestelmä erottaa likaisesta pesuvedestä raskasmetallit jä öljyt. Vacudest puhdistaa myös pesuveden lisäksi myös korjaamon ja varikon öljypitoiset jätevedet.

Järjestelmä toimii täysin automaattisesti ja kierrätysvesi ei pääse loppumaan pesuhallista. Huoltovaatimukset ovat vähäiset ja järjestelmällä on pienet ylläpitokustannukset.

imutec vedenkierrätys

Maapallon kaikesta vedestä on vain 1% juomakelpoista. Maapallollamme on vain rajallinen määrä vettä ja se kiertää jatkuvasti. Vesi saastuu helposti joten siitä on pidettävä huolta. Käytämme tänään samaa vettä jota jälkipolvemme aikanaan käyttävät.

LATAA LIITE TÄSTÄ: Vacudest Esite
LATAA LIITE TÄSTÄ: Vacudest Pariisin Metrossa
LATAA LIITE TÄSTÄ: Vacudest Datasheet

Mitä tarjoamme?